Скот Холцман и Дон Хюн Ма направиха зрелищна и зловеща

...
Скот Холцман и Дон Хюн Ма направиха зрелищна и зловеща
Коментари Харесай

Голям бушон прекрати зрелищна битка от UFC

Скот Холцман и Дон Хюн Ма направиха зрелищна и злокобна борба на галавечерта на UFC on ESPN 5 в Ню Джърси, която приключи прибързано в интерес на американеца. Лявото око на азиатския му съперник бе изцяло затворено и в паузата сред рундовете лекарят нямаше по какъв начин да му разреши да продължи дуела. Зрителите могат да бъдат доста удовлетворени от вълнуващите замени, които двамата си направиха в течение на шестте минути в осмоъгълника.

pic.twitter.com/CxAzdmzB2C
— UFC (@ufc) August 3, 2019
Холцман повали съперника си с дясно кроше и се качи върху него на земята, единствено че мигновено трябваше да внимава, тъй като вместо граунд-енд-паунд, Хюн Ма опита да го задуши с лява ръка. Холцман се нуждаеше от към цяла една минута, с цел да се отскубне и да реализира надзор, а Ма задържаше полугард. В последна сметка към 30 секунди преди края двамата се изправиха, а американецът още веднъж показва много добър и сполучлив страйкинг. Лявото око на корееца бе съществено подуто и съвсем затворено - на ръба той да получи лекарска възбрана да продължи срещата.

Двамата направиха зрелищни замени на прави и крошета при започване на втория рунд, като Хюн Ма правеше всичко допустимо да преобърне развоя на срещата и даже разклати съперника си. Кореецът залети противника за оградата, само че не реализира нищо с постепенната си офанзива. Холцман се измъкна и стартира да постанова с крошета и ъперкъти, единствено че бе повален изненадващо с кроше от Хюн Ма. Азиатецът опитва и гилотина, само че несполучливо, след което двамата продължиха с размените в стойка и в допълнение наелектризираха публиката.

It's over!@HotSauceHoltzy gets the TKO stoppage at #UFCNewark. pic.twitter.com/NsYcnTLZVq
— UFC (@ufc) August 3, 2019
Холцман реализира тейкдаун към 30 секунди преди края на втория рунд и единствено сирената избави Хюн Ма от граунд-енд-паунда. Лявото око на корееца бе изцяло затворено и на паузата сред частите лекарят му забрани да продължи, като по този начин успеха бе присъдена на Холцман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР